MIUI 14 - új funkciók

MIUI 14 - új funkciók

Úgy tűnhet, mintha nem is olyan rég lett volna, hogy beszámoltunk a MIUI 13 kiadásáról, és közben felröppentek az első pletykák a következő frissítés. Minden jel arra utal, hogy a Xiaomi, Redmi és POCO okostelefonokra szánt MIUI 14 debütálására... még ebben a hónapban sor kerülhet! Az overlay legújabb verziója válasz az Android 13 hivatalos megjelenésére, amely rengeteg változást hoz magával. Ma közelebbről megnézzük, hogy milyen főbb funkciókat várhatunk a MIUI tizennegyedik verzióra történő frissítésével.

1.

App Vault frissítés.

2.

Az óra és a számológép alkalmazások új felülete.

3.

A fényképeken lévő szöveg felismerésének funkciója (a jelölés és másolás képességével együtt).

4.

Egy "Ezen a napon" nevű album, amely automatikusan létrehoz egy galériát a napról, megkönnyítve a fényképek csoportosítását és a megörökített emlékekhez való visszatérést.

5.

A tartós értesítések letiltásának és kikapcsolásának lehetősége az értesítési panelen.

6.

A Letöltések és a Galéria alkalmazások eltávolításának lehetősége.

7.

A kibővített Vezérlőközpont, amelyet a MIUI 13-ban kezdeményeztek.

8.

Csalás elleni mechanizmus [ÚJ]. Hatékony felhasználói védelem a gyanús tevékenységek blokkolásával kapcsolatban, amely mind a hívásokra és szöveges üzenetekre (SMS), mind az alkalmazásokra kiterjed.

Végül, de nem utolsósorban...

A Bluetooth Audio LE technológia (amelyet a "hangzás jövőjeként" írnak le) teljes támogatása, ami közvetlenül kapcsolódik az Android 13 említett kiadásához.

Tetszenek a lehetőségek, amelyek hamarosan javítják okostelefonod teljesítményét? Te is alig várod, mint mi? Maradj naprakész, ha feliratkozol hírlevélre feliratkozóink listájára. A rendszeres híreknek köszönhetően nem maradsz le a közelgő újdonságokról!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.