Egy olcsó telefon a Xiaomitól. POCO C65 bemutatása!

Egy olcsó telefon a Xiaomitól. POCO C65 bemutatása!

Üdvözölünk a modern technológia világában, ahol minden új eszköz nem csupán egy darab hardver, hanem valódi élmény. Ma a POCO C65 lesz a téma. Milyen kapacitásokra és specifikációkra számíthatunk? Tudjuk meg!

Mitől különleges a POCO C65?

A POCO telefonok mindig is kiemelkedtek a versenytársak közül, különösen a puszta teljesítmény tekintetében. A POCO-készülékekhez automatikusan társul a játékokban nyújtott nagy teljesítmény és a mindennapi használat során nyújtott szilárd teljesítmény, és a C65 modell, ez alkalommal sem kivétel. A legmodernebb alkatrészeket, a stílusos kialakítást és a megfizethető árat ötvözi, így a mindennapi használatra és az igényesebb feladatokra egyaránt kiválóan alkalmas.

Tervezés és képernyő

Az első dolog, ami a POCO C65-ön szemet szúr, az a kialakítása. A fekete és kék színben kapható karcsú burkolat vonzza a tekintetet, és elegáns és modern megjelenésűvé teszi a készüléket. A 6,74 hüvelykes, HD+ felbontású képernyő IPS technológiával készült, amely élénk színeket és nagy maximális fényerőt garantál. Ez a tökéletes kombináció videók nézéséhez, fényképek megtekintéséhez vagy játékhoz.

Teljesítmény és memória

Belülről a POCO C65 A készülék belsejében egy új generációs Mediatek Helio G85 processzor található, amely biztosítja a MIUI 14 és az alkalmazások zökkenőmentes működését. Választhatsz a következők közül6GB vagy 8GB RAM és 128GB vagy akár 256GB beépített ROM, amely tovább bővíthető microSD-kártyahely segítségével. Ez a beállítás lehetővé teszi több alkalmazás letöltését a Google Play áruházból, és az azonnali váltást közöttük.

A kamera és a mesterséges intelligencia

A jó objektívkészlet minden okostelefon egyik legfontosabb tulajdonsága. POCO C65 50 MP-es hármas fő kamerával van felszerelve a kiváló minőségű fényképek elkészítéséhez. Emellett az olyan fejlett fotófunkciók, mint az éjszakai üzemmód, a portré mód és az AI asszisztens támogatása professzionális eredményeket tesznek lehetővé további hardver vagy szoftver nélkül.

Akkumulátor és gyorstöltés

A hatalmas akkumulátor egy másik fontos előnye ennek a modellnek. POCO C65 nagy kapacitású, 5000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely egyetlen feltöltéssel több órányi intenzív használatot tesz lehetővé. Ráadásul a 18 W-os gyorstöltési támogatásnak köszönhetően pillanatok alatt visszatérhetsz kedvenc időtöltésedhez, anélkül, hogy várakoznod kellene.

POCO C65 egy olyan okostelefon, amely egyesíti a modern mobileszközök legjobb tulajdonságait. Teljesítménye, formatervezése, építési minősége és ára az egyik legérdekesebb modellé teszi a gyártótól. Maradj velünk, ha újabb részleteket szeretnél megtudni a termékbemutatóról a Mi-Home.hu oldalon!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.