A Redmi Note Sorozat csúcsa - Redmi Note 12 Pro+ 5G

A Redmi Note Sorozat csúcsa - Redmi Note 12 Pro+ 5G

Nem tudjuk, te hogy vagy vele, de mi még mindig imádjuk az új Redmi Note 12 sorozat készülékeit. Ha még nem volt alkalmad elolvasni a legnépszerűbb képviselőjéről - a Redmi Note 12-ről - szóló cikkünket, pótold a lemaradást! De ma a "legynagyobb" testvérét - a Pro+ 5G változatot - vesszük nagyító alá. Arra bátorítunk, hogy olvasd el, ha szeretnéd megtudni, miben más, és miért érdemes rá ezzel az okostelefonnal foglalozni.

DSLR-szerű fotók

Állítólag a legjobb fényképezőgép az, amelyik éppen kéznél van. És ha a kezünk ügyében van az, ami a Redmi Note 12 Pro+ 5G-nél elérhető, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a fotók elsőrangúak lesznek. A hihetetlen 200 megapixeles felbontású kamera, amely mögött hételemes objektív és optikai képstabilizátor áll, biztosítja, hogy a nap bármely szakában elképesztő részletgazdag és éles felvételeket kapjunk. A nagy látószögű objektív lehetővé teszi, hogy a legnehezebb panorámaképeket is megörökítsük anélkül, hogy aggódnunk kellene a táj legfontosabb elemeinek levágása miatt.

További részletek

A Redmi Note 12 Pro+ 5G Flow AMOLED kijelzővel van felszerelve. Ez egészen más szintre emeli a vizuális élményt. A megjelenített tartalom fényesebb lesz, a színek nagyobb kontrasztúak lesznek, és ez még simábbá és tisztábbá teszi kedvenc filmed vételét. A Flow AMOLED formula csökkenti a képernyő alsó keretét, így a kijelzőn megjelenő kép a lehető legteljesebb lesz, és egyetlen részlet sem kerüli el a figyelmét.

És ha ez nem lenne elég, hozzátennénk, hogy a Redmi Note 12 Pro+ 5G mivel van még felszerelve:

  1. 120 Hz-es frissítési frekvencia a zökkenőmentes tartalomböngészéshez;
  2. Dolby Vision® a földöntúli képminőségért;
  3. Dolby Atmos® és kettős hangszórók a még jobb, egyenesen filmszerű hangzásért.

Úgy hangzik, mint a tökéletes kombináció? Mert pontosan az is!

Munka, munka, munka

Annak érdekében, hogy a legtöbbet hozhasd ki ebből az okostelefonból, a Xiaomi gondoskodott arról, hogy egy erőteljes 5000 mAh-s akkumulátorral szerelje fel. Ezzel a kapacitással megengedheted magadnak, hogy például 19 órán át nézhesd kedvenc sorozatodat, vagy akár 149 órán át hallgathasd kedvenc toplistás zenéid! De ez még nem minden. Az intelligens 120 W-os HyperCharge funkció segítségével a Redmi Note 12 Pro+ 5G-t - nem fogod elhinni - mindössze 19 perc alatt fel tudod tölteni! Ez körülbelül annyi idő, mint amennyi idő alatt reggelente sminkelsz vagy reggelit készítesz a szeretteidnek.

A tervezés is fontos

Emellett a telefon mellett lehetetlen közömbösen elmenni. Az üveg hátlap, amelyet a fém kameradíszítés fokoz, nemcsak tartósságot, hanem eleganciát is biztosít, sokak tekintetét vonzva. A lekerekített élek jobb illeszkedést biztosítanak a kezedben, így biztos lehetsz benne, hogy szilárdan fogod, és nem kell aggódnod, hogy a telefon kiesik a kezedből.

Összegzés: A Redmi Note 12 Pro+ 5G kiváló választás azoknak, akik csúcskategóriás okostelefont szeretnének. A szuper 200 megapixeles kamerájának köszönhetően minden fontos pillanatot megörökíthetsz. A gyorstöltési funkció biztosítja, hogy az okostelefon mindig kéznél legyen, készen álljon az akcióra. Ha pedig hozzáadod a legmodernebb hűtőrendszert párologtató kamrával, az NFC támogatást és az erőteljes MediaTek Dimensity 1080 processzort 5G-vel, akkor egy igazi technológiai fenevadat kapsz!

Légy naprakész, iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: ul. Traktowa 6, 05-800 Pruszków) feldolgozza a ROLV Group Sp. z o.o. (székhelye: Pruszków) és partnerei által e-mailben (e-mail címen keresztül) és/vagy SMS-ben (a fiókhoz rendelt telefonszámon keresztül) küldött marketing tartalmak, valamint a vásárlás értékelésével kapcsolatos levelezés céljából. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti az eddig küldött marketinginformációk jogszerűségét. Bővebben az adatvédelmi szabályzatunkban olvashatsz.