Okostelefon

Xiaomi 12T Pro 8/256GB Black

5

Vélemények száma: 1

Olcsóbb mint 339 990,00 Ft
Mi Coin
339 Mi Coin Megnézem
Ingyenes szállítás

Xiaomi 12T Pro, a tökéletes okostelefon. Elcsábít a 200MP képalkotó technológiával, az ultrahatékony Snapdragon® 8+ Gen 1, 4nm-es processzorral és az erőteljes 5000mAh akkumulátorral, amely mindössze 19 perc alatt töltődik fel!

Ingyenes szállítás
 • Magyarországi forgalmazás
 • Hivatalos garancia
 • 14 nap a visszaküldésre
 
339 990,00 Ft
Xiaomi 12T Pro Emeld a pillanatot Mega szintre!
Az élet minden értékes pillanata megérdemli a legjobb felvételt - legyen az mozgásban vagy mozdulatlanul, világos vagy sötét. Készen állunk arra, hogy mega pillanatokat készítsünk, és neked is így kell tenned.
200 MP-es képalkotó rendszer
Fedezd fel a világ mega valóságát
Snapdragon® 8+ Gen 1
Könnyed csúcsteljesítmény
120 W-os HyperCharge 5000 mAh-es akkumulátor
Egész napos energia*
120 Hz-es CrystalRes AMOLED kijelző
Kapcsolódj tisztán a pillanatokhoz
Mega a tervezésben Ez a dizájn büszkélkedhet a csúcskategóriás okostelefonunk prémium díszítéseivel, a csúcstechnológiával, amelyet egy elegáns és matt tapintású testbe burkolnak, amely 200 megapixeles képérzékelőt és a kamera körüli jellegzetes, kemény fémhatást rejti magában.
200 MP-es
képalkotó rendszer
A képalkotó rendszer a Xiaomi eddigi legnagyobb felbontású okostelefonján található, 200 MP-es ultranagy felbontású mega képérzékelővel, OIS-szel és 8 P-es lencsével. Az ultratisztaság elérése érdekében minden jelenet a leginnovatívabb MI kamerafunkciókkal van tele.
200 MP az első alkalommal Engedd szabadjára a mega képzeleted A 200 MP-es képalkotó rendszer úttörő pixelszámának köszönhetően minden pillanatot megörökíthetsz a Xiaomi eddigi legnagyobb felbontású okostelefonjával*. Kapcsold be a 200 MP módot a Xiaomi 12T Pro készüléken, és képes leszel megtalálni a megát a hétköznapokban is. A villanásnyi pillanatok mega felbontásban bontakoznak ki előtted. *Ez a nyilatkozat 2022. október 4-én készült.
200 MP-es Xiaomi ProCut Pillanatok különböző szemszögekből A mega felbontásnak köszönhetően a 200 MP-es Xiaomi ProCut képes az eredeti 200 MP-es fotót akár öt különböző mesterművé vágni és módosítani, mindegyiket az ideális kompozícióval, de a tisztaság kompromisszuma nélkül. Ellátva a
200 MP-es képalkotó rendszerrel
Érzékelőn belüli zoomolás Részletes portrék, személyes hangulattal Most még jobb tisztasággal örökítheted meg portréid szépségét. Nagyíts rá, és érezz személyesnek minden részletet. Ellátva a
200 MP-es képalkotó rendszerrel
Érzékelőn belüli zoomolás
Érzékelőn belüli zoomolás nélkül
Xiaomi ProFocus Pillanatok mozgás közben A Xiaomi MI nyomkövető technológiával és a nagy teljesítményű képérzékelővel egyaránt megerősített Xiaomi ProFocus segít a mozgó témák megörökítésében és rögzítésében a helyszínen. Mozogj, tartsd a fókuszt. Ellátva a
a 200 MP-es képalkotó rendszerrel
Ultra robbanás Akár 30 fotó másodpercenként Néha csak egy másodperced van arra, hogy megörökítsd a tökéletes pillanatot, hogy biztosan éles és tiszta képet kapj, ne feledd, hogy az Ultra burst bekapcsolásához ne csúsztasd el az exponálógombot, amely másodpercenként akár 30 képet is készít, így nem maradsz le semmiről.
Xiaomi Mega éjszakák Mindenre kiterjedő megoldás a gyenge fényviszonyok pillanataihoz Az úttörő fejlesztésekkel a Xiaomi 12T Pro mostantól teljes megoldást kínál a gyenge fényviszonyok melletti teljesítményre - az optikai hardvertől az éjszakai időre vonatkozó vezető algoritmusokig. Ellátva a
képalkotó rendszerrel
1/1.22" szuper nagy érzékelő
Szuper pixel 16 az 1-ben binninggel
Több fény ragyog az éjszakában. Kevesebb zaj a felvételen félhomályos megvilágításban, és még sötétben is jól néz ki. OIS
8 P-es lencsék
ƒ/1.69 rekesz
Filmes pillanatok a sötétben Tartsd őket ragyogva Filmezd le a pillanatokat bárhol, a tengerparti csillagos égbolt alatt tett magányos sétától kezdve a lefekvéskor adott, lámpaoltás utáni homlokcsókig bezárólag. Minden mozdulatot élénk részletességgel és lényegesen kevesebb zajjal vagy túlexponálással rögzít. Ha a legszélsőségesebb gyenge fényviszonyok mellett szeretnél jeleneteket rögzíteni, kapcsold be az Ultra Night Video (Ultra éjszakai videó) funkciót.
Ultraszéles látószög és makró Több lencse, hogy igazán mega lehess Az ultraszéles kamerával a lehető legnagyobb képet készítheted el, míg a makróval egészen a finom részletekig eljuthatsz, amelyek életre keltik a történetet.
Makró
Ultraszéles látószög
200 MP-es széles látószögű kamera 200MP 1/1.22"-es érzékelő
2,56µm 16 az 1-ben szuper pixel
8 P-es lencsék
OIS
Mega,
mégis könnyed
A chipkészlet gyorsabban működik. Az akkumulátor tovább bírja. A töltés gyorsabb. A mag sokkal hűvösebb marad. Mindezt azáltal, hogy az energiahatékonyságot előtérbe helyeztük.
Snapdragon® 8+ Gen 1 Felülmúlva és túlmutatva A TSMC új 4 nm-es processzora egy lépéssel tovább megy az alacsony energiafogyasztás fenntartásában, miközben nagy teljesítményt nyújt.
 • CPU
  Mega teljesítmény +16,7%
  Maximális hatékonyság +33%
  Jelentősen megnövelt feldolgozási sebesség a legújabb ARMv9 kararchitektúrával és Ultra CPU Cortex-X2-vel a belsejében
 • GPU
  Mega teljesítmény +11%
  Maximális hatékonyság +30%
  További renderelési kapacitás
 • MI motor
  MI teljesítményhatékonyság +20%
  7. generációs Qualcomm AI Engine fejlett képi jelfeldolgozás.
Xiaomi T Sorozat
A valaha volt legnagyobb hűtőkamra Mega hűtési rendszer
A Xiaomi T sorozat eddigi legnagyobb kamrájával a hűtőrendszerben, amely hatékonyan csökkenti a maghőmérsékletet még intenzív vagy nagy igénybevétel esetén is.
3725mm²-es
Szuper méretű hűtőkamra, 65%-kal nagyobb, mint korábban*
3000+mm²-es
Hőelvezető anyagfelület, 27%-kal nagyobb, mint korábban*
Egész napos energia* Tartsd mega szinten az energiát egy 5000 mAh-s akkumulátorral A vékony, egycellás akkumulátor nagy energiasűrűségű marad, miközben egy új generációs, alacsonyabb energiafogyasztású processzorral működik, amely akár 13,5 óra képernyőidőt* biztosít.
Biztonságos töltés Maximális lelki nyugalom 42 biztonsági funkció és 9 hőérzékelő, amelyek a csatlakozót és az akkumulátort fedik, és 800 töltési ciklust garantálnak.
42 biztonsági funkció
800 töltési ciklus*
9 hőérzékelő
Mega szinten
lebilincselő élmény
Azért, hogy igazán kapcsolódhass a pillanatokhoz, ismerd meg az első CrystalRes AMOLED kijelzőnket. Az erőteljes kettős hangszóróval és a SOUND BY Harmon Kardon hangrendszerrel együtt azért vagyunk itt, hogy mega szinte elmerülhess a pillanatban.
6,67"-es CrystalRes AMOLED kijelző Nézd meg, ahogy a világ életre kel a kijelzőn
A tisztaság a legfontosabb
A CrystalRed AMOLED kijelzőn kivételes tisztaságban élvezheted a felvételeket, 1220p szuperfelbontással, 5 000 000:1 kontrasztaránnyal és 446 ppi pixelsűrűséggel. Ez a kijelző 27%-kal nagyobb tisztasággal rendelkezik, mint az 1080p-es kijelző, hasonló energiafogyasztás mellett.*
Az eddigi legélénkebb okostelefon-kijelző
Kiemelkedő színpontosság: 68 milliárd színt megjelenítő kijelző TrueColor és DCI-P3 széles gamut színnel. A kijelző egy ambilight világot tár eléd, amelyben elmerülhetsz.
Adaptív funkciók, hogy a legokosabb legyen
120Hz-es AdaptiveSync
TrueDisplay
Adaptive HDR
Adaptív olvasási mód
Szemeid védelmére tervezve
A kijelző támogatja az 1920 Hz-es PWM dimmelést, hogy a képminőség feláldozása nélkül védje a szemed.
A könnyed érintés számít
Az akár 480 Hz-es érintés-mintavételi sebesség azt jelenti, hogy a kijelző minden érintésre fokozott érzékenységgel reagál. Minden mozdulatodnak megfelel és igazodik hozzá.
Erőteljes kettős hangszóró Lépj be egy magával ragadó hangzásvilágba A kettős hangszóró beállítása biztosítja, hogy még magával ragadóbb sztereó élményt kapj. Élvezd a filmeket és a zenét mélyebb szinten a sima, kiváló minőségű hanggal.
 • Figyelmeztetések:
 • *A Xiaomi belső szabványai alapján egy átlagos/típikus felhasználó használati profilja alapján becsült idő. Minden adatot a Xiaomi belső laboratóriumai teszteltek alapértelmezett beállítások használatával, egy 5G fizikai SIM-kártyával. 2,4 GHz-es frekvenciára csatlakoztatott Wi-Fi kapcsolatot használó forgatókönyvek esetében. A tényleges akkumulátor-üzemidő a hálózati környezettől, a használt funkcióktól és alkalmazásoktól, a használt alkalmazások funkcióitól, a hívások és üzenetek gyakoriságától, a töltések számától és sok más tényezőtől függően változik.
 • *Minden videó és fotó Xiaomi 12T Pro készülékkel készült.
 • *Az ezen az oldalon található képek és videók csak illusztrációs célokat szolgálnak, és nem feltétlenül a termék pontos megjelenítése. A tényleges felhasználói felület változhat.
 • *Az 5G-kapcsolat a regionális elérhetőség és a helyi szolgáltatói támogatás függvényében változhat.
 • *A processzoradatok a Xiaomi Labds és a Qualcomm hivatalos adataiból származnak, a Snapdragon® 8 Gen 1-hez képest.
 • *Összehasonlítva a Xiaomi 11T Pro hűtőkamrájának méretével és hőelvezető anyagának területével.
 • *A maximális kimeneti teljesítmény 120 W lesz 220~240V bemenet esetén; A maximális kimeneti teljesítmény 96 W lesz 100~120V bemenet esetén. A maximális kimeneti teljesítmény egyes régiókban a különböző bemeneti feszültségek alapján nem biztos, hogy 120 W.
 • *A Xiaomi belső laboratóriumában tesztelt töltési adatok 2% - 100% között, a tényleges eredmények eltérhetnek.
 • *A Xiaomi 12T Pro 0 és 35°C közötti környezeti hőmérsékleten működik a legjobban. A -20°C és 45°C közötti hőmérséklet kedvezőtlenül befolyásolhatja a készülék teljesítményét. A készülék töltése és az akkumulátor meleg környezetben történő tárolása helyrehozhatatlan károkat okozhat. Előfordulhat, hogy az akkumulátor élettartama csökken, ha a készüléket nagyon hideg környezetben használod, de ez az állapot átmeneti. Amint az akkumulátor hőmérséklete visszatér a normál üzemi tartományba, a teljesítménye is visszatér a normális szintre.
 • *Az akkumulátor 800 töltési ciklus után is megőrzi 80 %-os kapacitását. A 800 töltési ciklus adatai a Xiaomi belső laboratóriumában végzett 25°C-os tesztelésen alapulnak.
 • *Az akkumulátorral és a töltéssel kapcsolatos adatokat belső laboratóriumoktól kaptuk. A tényleges eredmények a szoftververziók, a környezet és a használati feltételek eltérései miatt változhatnak, és nem feltétlenül tükrözik a tényleges terméket.
 • *A képernyő maximális frissítési frekvenciája 120 Hz. A képernyő frissítési sebessége kissé eltérő lehet a különböző alkalmazási felületek és a játék képminősége esetén. Kérjük, tekintsd meg a tényleges terméket.
 • *Hacsak a Xiaomi 12T Pro termékoldalán másképp nem jelezzük, minden adat a Xiaomi belső laboratóriumából, a termék tervezési specifikációjából és a beszállítóktól származik. A tesztelési adatok a különböző szoftververziók, tesztelt telefonverziók és tesztelési környezetek miatt némileg eltérhetnek, és nem feltétlenül tükrözik a tényleges terméket.
 • *Az ezen az oldalon található képek és videók csak illusztrációs célokat szolgálnak, és nem biztos, hogy pontosan megfelelnek a terméknek.

Műszaki adatok

Műszaki adatok

EAN

6934177797507

Model

12T Pro

Terméktípus

Okostelefon

Processzor

Qualcomm® Snapdragon™ 8+ Gen 1 (1 × Prime core X2, legfeljebb 3,2 GHz, 3 × Gold core A710, 4 × Silver core A510)

Technológiai folyamat

4nm

Grafikai elrendezés

Adreno™ 730

Képernyő típusa

CrystalRes

AMOLED

DotDisplay

HDR10+

Képernyő átlója

6,67"

Képernyő felbontása

2712 × 1220 px

Képernyő frissítési sebessége

30 Hz

60 Hz

90 Hz

120 Hz

Képernyő érintés frissítési sebessége

480 Hz

Frissítési technológia

Adaptive Sync

Képernyő védelme

Corning Gorilla Glass 5

Funkciók

Képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasó

Támogatja a HDR-t

Beépített sztereó hangszórók

Olvasási mód

Hátsó kamera

200 MP + 8 MP + 2 MP

Hátsó kamera nyílás

ƒ/1.69, Samsung ISOCELL HP1, 1/1,22", 0,64μm 4-in-1 binning 1,28μm, 16-in-1 Super Pixel 2,56μm, 85° FOV, 8P, OIS (200 MP) (ultraszéles főegység)

ƒ/2.2, 1,12μm, 1/4", 5P, 120° FOV (8 MP) (ultraszéles)

ƒ/2.4, 1,75μm, 1/5", 3P, 81,6° FOV (2 MP) (makró)

Hátsó kamera funkciók

HDR10+

Éjszakai üzemmód

8K Video

Xiaomi ProFocus (mozgáskövető fókusz / szemkövető fókusz / mozgásrögzítés )

Ultra Night filmek

2x valódi zoom

200MP Xiaomi ProCut

Elülső kamera

20 MP

Első kamera rekesznyílása

ƒ/2,24, 0,8µm, 78° FOV

Kapcsolat-Hálózat

2.4GHz

5GHz

4G (LTE)

5G

Wi-Fi 6

NFC

Bluetooth 5.2

LTE B20 támogatás

Igen

5G támogatás

Igen

Támogatott sávok

Támogatja NSA + SA

GSM: 2/3/5/8

WCDMA: 1/2/4/5/6/8/19

LTE FDD: 1/2/3/4/5/7/8/12/13/17/18/19/20/25

LTE TDD: 38/39/40/41/42/48

5G: n1/n3/n5/n7/n8/n20/n28/n38/n40/n41/n66/n77

Csatlakozók

USB Type-C - 1 db

Dual SIM

Dual SIM - Két SIM-kártya támogatás

Hang

Harman Kardon

Dolby Atmos®

Működtető rendszer

MIUI 13

Android 12

Az akkumulátor kapacitása

5000 mAh

Gyors töltés

120W HyperCharge

Szélesség

75,9 mm

Magasság

163,1 mm

Vastagság

8,6 mm

Súly

205 g

Tanúsítványok

SGS Low Blue Light

További információk

20:9 formátum

UFS 3.1 memória

Kontraszt 5000000:1

LPDDR5 memória RAM

Igazi kijelző

Dolby Vision

Normál fényerő 500 nits

Fényerő HBM 900 nits

TrueColor kijelző: JNCD≈0.28, Delta E≈0.38

Több mint 68 milliárd szín

7. generációs Qualcomm® AI motor

Snapdragon® X65 5G modem

Káprázásgátló üveg hátlap

eSIM-támogatás

Tartalmazza

Xiaomi 12T Pro

120W-os tápegység

Felhasználói kézikönyv

RAM

8 GB

Beépített memória

256 GB

Vélemények

Write Your Own Review
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és felhasználási feltételei érvényesek.
Vélményt írok:Xiaomi 12T Pro 8/256GB Black
Értékelés