Hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő

Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock

Akciós ár 9 990,00 Ft RRP: Lista ár 12 990,00 Ft "RRP" ("Recommended Retail Price"), a beszállítók által ajánlott kiskereskedelmi fogyasztói ár.
Korábbi ár: 9 990,00 Ft Az elmúlt harminc napban alkalmazott legalacsonyabb ár.
Különbség: 3 000,00 Ft A "Különbség" az az elméleti összeg, ami az RRP-hez viszonyítja a jelenlegi árat.
Mi Coin
9 Mi Coin Megnézem

Gondoskodj a megfelelő hőmérsékletről és páratartalomról ott, ahol éppen vagy. A Monitor Pro segítségével könnyedén csatlakozhatsz okostelefonodhoz és más okoseszközökhöz. A Monitor Clock nagy, tiszta 3,7 hüvelykes kijelzővel rendelkezik.

 • Magyarországi forgalmazás
 • Hivatalos garancia
 • 14 nap a visszaküldésre
 
9 990,00 Ft
Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock Ellenőrizd az időt!
Tartsd szemmel a hőmérsékletet és a páratartalmat!
Hőmérséklet és páratartalom figyelése | E-ink kijelző
Okos csatlakoztathatóság | Flexibilis elhelyezés
A komfortjelzőkkel a hőmérséklet és a páratartalom apró változásai is könnyedén nyomon követhetők
A beltéri hőmérséklet és páratartalom változásainak folyamatos nyomon követése Egész éves gondoskodás és támogatás a családod egészségéért A hőmérséklet és a páratartalom szorosan összefügg a légzőszervek egészségével, az allergiával, a bőr egészségével és számos más egészségügyi állapottal. A hőmérséklet és a páratartalom ellenőrzése és beállítása a gyerekszobákban, hálószobákban, háziállatok szobáiban, irodákban és otthonodnak más helyiségeiben segíthet javítani a komfortérzetet és megóvni családtagjaid és háziállataid egészségét.
 • Optimális szobahőmérséklet
  19°C - 27°C
 • Optimális relatív páratartalom
  20%RH - 85%RH
Figyeli az adott helyiségek hőmérsékletét és páratartalmát Szebbé teszi az életed Az üvegház, a konyha, a tárolóhelyiség és a fürdőszoba hőmérsékletének és páratartalmának ellenőrzése és beállítása segíthet a növények termesztésében, az élelmiszerek és egyéb tárgyak tárolásában, valamint a baktériumok szaporodásának gátlásában.
 • Üvegház
 • Konyha
 • Tárolóhelyiség
 • Fürdőszoba
Elég rápillantanod, hogy felismerd a helyiségek állapotát az intuitív hangulatjeleknek köszönhetően Miért mutat szomorú arcot, miközben úgy érzed, hogy a hőmérséklet tökéletes? Azért, mert amikor azt gondolod, hogy a környezeti hőmérséklet tökéletes, lehet, hogy nem vetted figyelembe a páratartalom szintjét. A hangulatjelekkel könnyedén ellenőrízheted a komfortfokozatokat.
 • Kellemetlen hőmérséklet és páratartalom szint
 • Kényelmes hőmérséklet és páratartalom szint
Minden szögből jól látható kijelző
Hőmérséklet és páratartalom monitor pontos érzékeléssel
Nagy e-ink kijelző
Széles látószög
A 3,7"-os (88mm x 33mm) méretű e-ink kijelző rendkívül alacsony energiafogyasztással és körülbelül egy év üzemidővel rendelkezik, mindössze két gombelemmel. A kijelző a nyomtatott szöveghez hasonlít, és több szögből is könnyen és tisztán leolvasható.
Nagy pontosságú chipek és érzékelők
Biztosítják a megjelenített adatok pontosságát
A Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock a beépített nagy pontosságú valós idejű órával (RTC) chip és egy kiválasztott, nagy pontosságú svájci Sensirion érzékelővel biztosítja a pontosságot, amely nagy felbontásban jeleníti meg a pontos időt, és érzékeli a hőmérséklet és a páratartalom minden apró változását.
Egy okos hőmérséklet- és páratartalom-ellenőrző, amely felismeri az igényeidet
Hőmérséklet és páratartalom előzmények Minden változást rögzít A Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock képes rögzíteni a hőmérséklet és páratartalom trendjeit az elmúlt hat hónapra visszamenően. A Xiaomi Home appban kereshetsz és hozzáadhatsz, hogy megnézd a részleteket az előzményekben. *A hőmérséklet mértékegysége könnyen átállítható Celsiusra vagy Fahrenheitre a Mi Home / Xiaomi Home alkalmazásban, így a készülék több és szélesebb körű igényeket elégít ki.
A hőmérséklet és a páratartalom okos beállítása Meleg időben a légkondicionáló automatikusan be- és kikapcsolható a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazásban előre beállított hőmérséklet beállításával.
Ha a szoba száraz, a párásító automatikusan be- és kikapcsolható a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazásban előre beállított páratartalom beállításával.
*A Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock a Mi Smart Home Hubon keresztül más Xiaomi okoseszközökkel (légkondicionálókkal és párásítókkal) is összekapcsolható.
Szakszerűen tesztelve a tökéletes minőségért
A monitor részletgazdag kialakítása stílusos megjelenést biztosít.
A többkomponensű kialakítás rugalmas elhelyezést tesz lehetővé Helyezd a Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Cloc-ot az asztalra, a falra vagy a hűtőszekrény ajtajára A mindössze 60g súlyú és 10,1mm vastagságú Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Cloc állvány segítségével könnyen elhelyezhető az asztalon, falra szerelhető vagy a puha mágnes segítségével rögzíthető, így a készülék nemcsak könnyen használható, de jól is mutat. A Xiaomi hőmérséklet- és páratartalom monitor órát szabadon elhelyezheted az éjjeliszekrényen, íróasztalon, hűtőszekrény ajtaján vagy falon.
Jellegzetes, sima felület Stílusosabb megjelenés A plexiüveg kijelző sima, lekerekített kialakítása stílusosabb megjelenést biztosít.
Több időzónás óra Első bekapcsoláskor az óra 00:00 órát mutat. Miután az órát csatlakoztatod a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazáshoz, a megjelenített idő automatikusan szinkronizálódik az okostelefon órájával. *Ha a megjelenített idő helytelen, vagy elemcsere után elállítódik, nyisd meg a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazást, menj a főoldalra, és az idő automatikusan szinkronizálódik.
12 vagy 24 órás időmegjelenítés Választható A Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock 12 órás és 24 órás időmegjelenítési lehetőségeket is kínál. Ezeket bármikor átállíthatod a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazásban.
Szakszerűen tesztelve a tökéletes minőségért Az átfogó termékminőség biztosítása érdekében számos szakértői tanúsítási tesztet végeztek.
 • CE tanúsítvánnyal *No.: ENS2110260055W00101C
 • Bluetooth SIG tanúsítvánnyal *Quality Design azonosító: D057759
 • Megjegyzések:
 • *A szellőzőnyílásokat nem szabad vízbe meríteni.
 • *A termék hátoldalán található kerek lyukak szellőzőnyílások. Csak a reset nyílásba helyezz eszközt, ha kell, többi lyukat hagyd szabadon.
 • *Ha a terméket falhoz rögzítetted, óvatosan vedd le, hogy ne sérüljön meg a termék vagy a falfelület.
 • *A termék hőmérséklet-mérési tartománya 0°C-60°C. Nem alkalmas 0°C alatti vagy 60°C feletti zord környezetben történő használatra.
 • *A termék páratartalom-mérési tartománya 0%-99% RH, tartsd távol a szélsőséges páratartalomtól.
 • *Ezt a terméket az egészséges életmód elősegítésére tervezték, de nem alkalmas arra, hogy mérőeszközként hagyatkozz rá.
 • *Ezt a terméket az egészséges életmód elősegítésére tervezték, de nem alkalmas arra, hogy mérőeszközként hagyatkozz rá.
 • *A kijelző vizuális hatásának javítása és a beégő képek kiküszöbölése érdekében a kijelző 30 percenként egyszer villog (a színek felcserélődnek) a kijelző frissítése érdekében.
 • *A fenti tesztadatok a Miaomiaoce laboratóriumból származnak. A tényleges teljesítmény a környezeti különbségek függvényében változhat.

Műszaki adatok

Műszaki adatok

EAN

6934177756016

Model

LYWSD02MMC

Terméktípus

Hőmérséklet- és páratartalom-érzékelő

Kapcsolat-Hálózat

Bluetooth 5.0 BLE

Tápegység

2x CR2032 elem

Névleges feszültség

2,5V - 3V

Páratartalom tartomány

0% ~ 99% RH

Hőmérséklet-tartomány

0ºC ~ 60ºC

A kivitelezés anyaga

ABS

PC

Magasság

55 mm

Szélesség

110 mm

Vastagság

10,1 mm

További információk

Falra szerelés lehetséges

Tartalmazza

Fali tartó konzol

Mágneses rögzítés

Felhasználói kézikönyv

Vélemények

Write Your Own Review
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és felhasználási feltételei érvényesek.
Vélményt írok:Xiaomi Temperature and Humidity Monitor Clock
Értékelés