Monitor

Mi 2K Gaming Monitor 27"

139 990,00 Ft

Xiaomi 27" 2K gaming monitor. 165 Hz-es gyors válaszidővel, DisplayHDR 400 technológiával és a legmodernebb megoldásokkal az alacsony energiafogyasztásért.

Ingyenes szállítás
Mi Coin
139 Mi Coin Megnézem
 • Magyarországi forgalmazás
 • Hivatalos garancia
 • 14 nap a visszaküldésre
 
139 990,00 Ft
Mi 2K Gaming Monitor 27" Széles színskála és magas frissítési frekvencia az ultratiszta játékélményért
 • 2560*1440 ultratiszta kép IPS kijelző nagy betekintési szöggel
 • 165 Hz-es ultramagas frissítési frekvencia 1 ms IMBC* válaszidő
 • 95%-os DCI-P3 széles színskála* 8-bit true color
 • △E < 2 (átlag)* Gyári színkalibrálás
 • "DisplayHDR" 400* Nagy dinamikájú képjavítás
 • TÜV Low Nagy dinamikájú képjavítás* Szemkímélő mód
 • Port USB 3.0 Gyors átvitel és egyszerű töltés
 • Forgatható állvány Portré üzemmód és falra szerelhető kialakítás*
Növeld meg a játékesélyeidet! Ultratiszta képminőség, magas frissítési sebesség, gyors válaszidő, megjelenésjavítás... Minden egyben a tökéletes játékélményért!
QHD 2K ultratiszta kijelző Ultratiszta játékkijelző
Minden részlet számít
A 2560 × 1440-es felbontás és a 27"-os nagyméretű képernyő kombinációjának köszönhetően ellenfeleid minden mozdulata tisztább lesz.
Az ultratiszta és részletgazdag képeknek köszönhetően bármikor készen állsz a támadásokra.
178°-os széles látószögű kijelző vékony kávákkal* Magával ragadó IPS kijelző Az IPS kijelző 178°-os ultraszéles látószöggel rendelkezik, élénk és valósághű látványt nyújt minden irányból.
A magával ragadó kijelző három oldalán vékony keretes kialakítással rendelkezik, így lehetővé teszi több kijelző könnyű egyszerű használatát a fantasztikus élményért.
165 Hz-es ultramagas képfrissítési frekvencia Gyorsabb és gördülékenyebb Egy munkásnak először meg kell élesítenie a szerszámait, hogy jól tudja végezni a munkáját. Ugyanígy egy erős játékosnak is tökéletes kijelzőre van szüksége. A 165 Hz-es ultramagas frissítési frekvencia kiküszöböli az akadozást, és lehetővé teszi, hogy nagyobb pontossággal célozhass az ellenségre.
60Hz
165Hz
1 ms IMBC gyors válaszidő Gyors válasz, gyors győzelem Egy csata kimenetele gyakran egy szempillantás alatt dől el. A Mi 2K Gaming Monitor 27" gyors, 1 ms IMBC válaszidővel rendelkezik, így mindig egy lépéssel előrébb járhatsz.
4ms GTG válaszidő*
1ms IMBC válaszidő
Adaptive-Sync technológia Megbízható vizuális megjelenítés Tapasztaltál már késleltetést kritikus pillanatban? A kihagyott képkockák sok döntő pillanatot tesznek tönkre. Az Adaptive-Sync technológia szinkronizálja az átviteli sebességet a grafikus kártya és a monitor között, kiküszöböli a képszakadást és a lagot, és zökkenőmentes, stabil játékélményt biztosít.
Adaptive-Sync ki
Adaptive-Sync be
95%-os DCI-P3 széles színskála Ultraszéles színskála az élénk képekért A Mi 2K Gaming Monitor 27" a DCI-P3 színskála 95%-át és az sRGB színskála 100%-át lefedi, és akár 16,7 millió színt és több mint 400 cd/m²-t is pontosan megjelenít a HDR bekapcsolásával. Akár videókat, akár fényképeket nézel, az élénken és pontosan megjelenített színek mindig látványosak.
 • 100*% sRGB színskála
 • 95% DCI-P3 széles színskála
 • 16.7M 8-bit true color
 • >400cd/m² HDR bekapcsolásával
△E < 2 eredeti színkalibráció True color kalibrálás az élethű színekért Minden Mi 2K Gaming Monitor 27" a △E < 2 (tipikus érték) szabvány szerint kalibrált.
A képernyőn megjelenő képek és videók élethűek, élénk és pontos színekkel.
HDR kijelző-feljavítás Az ellenségnek nincs menekvés A HDR kijelzőjavító technológia nagymértékben javítja a részleteket, a képernyő fényerejét pedig úgy állítja be, hogy a sötétebb részek is jól láthatóak legyenek.
HDR ki
HDR be
Kényelmes a szemnek Az alacsony kékfény-mód képes kiszűrni a rövidhullámú kék fényt, ami káros a szemre, ezáltal kevésbé lesz megerőltető a szemnek és lehetővé teszi a kényelmes munkavégzést.
Testreszabhatóság
Állítsd be könnyedén a tökéletes helyzetbe!
A Mi 2K Gaming Monitor 27" egy állítható magasságú, forgatható állványt tartalmaz, amivel akár a falra is szerelheted a monitort. Így mindig megtalálhatod legkényelmesebb beállítást.
 • Függőleges beállítás
 • Döntés
 • Portré mód
 • Vízszintes forgatás
 • Falra szerelés
Rengeteg port
Különböző felhasználásokhoz
A Mi 2K Gaming Monitor 27" támogatja a DP, HDMI, fejhallgató-csatlakozó és USB 3.0 portokat. Minden eszköz könnyen csatlakoztatható a monitorhoz, így időt spórolhatsz meg. Ezzel a kényelmes és hatékony monitorral munka közben is töltheted a telefonodat.
Rejtett hőelvezetés
Monolitikus hátlap
A Mi 2K Gaming Monitor 27" hőelvezető modulja a monitor állványa mögött van elrejtve, így biztosítva az egységes megjelenést.
Mágneses hátlap
Könnyen szét- és beszerelhető
Az egyszerű és könnyen használható mágneses hátlap könnyen illeszkedik a monitorállványon lévő rögzítőbe. Összeszereléskor csak be kell pattintanod, szétszereléskor pedig csupán egy gombot kell megnyomnod.
Kifinomult bevonat
Prémium minőség kívül és belül
A Mi 2K Gaming Monitor 27" minden részletét gondosan átgondolták. A kifinomult bevonat és a jól kidolgozott csavarok kívül-belül magas minőségűek.
 • Megjegyzések:
 • *Az összehasonlító képek csak illusztrációs célokat szolgálnak. Kérjük, tekintsd meg a tényleges terméket.
 • *TAz IMBC (Intelligent Motion Blur Control) technológia hardveres megvalósítással kombinált szoftveres algoritmusok segítségével csökkenti a mozgás elmosódását. Az IMBC válaszideje 165 Hz-es monitorfrissítési frekvencia esetén 1 ms, 144 Hz-es monitorfrissítési frekvencia esetén pedig 2 ms. Az IMBC engedélyezése után a fényerő kissé változhat. A fenti adatok belső laboratóriumokból származnak és az eltérés ±1 ms tartományon belül van szabályozva. Az IMBC és a vizsgálati módszerek bemutatását lásd a www.mi.com/service/smart/monitor/IMBC oldalon.
 • *A GTG válaszidő eltérése ±1 ms-on belül szabályozott. Vizsgálta: China National Testing and Inspection Centre for Radio and TV Products, vizsgálati jelentés száma: ITEA7-20201126.
 • *A 95%-os DCI-P3 a CIE 1976-os színtérben számított DCI-P3 színtér lefedettségére utal. Vizsgálta: China National Testing and Inspection Centre for Radio and TV Products, vizsgálati jelentés száma: ITEA7-20201126.
 • *△E (Delta E) az emberi szem által egy egységes színtérben érzékelt színkülönbség mértékegysége. A színhelyreállítás pontosságának számszerűsítésére és a színhelyesség pontos ábrázolására alkalmas. Minél kisebb az értéke, annál kisebb a színtorzítás. A színkalibrálást minden monitoron elvégezzük, amint az a gyárban lekerül a gyártósorról, és a kalibrálási jelentést mellékeljük hozzá. A △E az sRGB szabványon alapuló teszt. A készüléket a China National Testing and Inspection Centre for Radio and TV Products tesztelte, a tesztjelentés száma: ITEA7-20201325.
 • *DisplayHDR" 400 tesztelt ALLION, projekt ID: TV-XM-HDR-001. A HDR bemutatását és használati utasításait lásd a www.micom/service/smart/monitor/HDR oldalon.
 • *A TÜV Rheinland (China) Ltd. által kiállított alacsony kékfény tanúsítvány, tanúsítvány azonosító: 1111223910.
 • *Mielőtt a monitort portré módba forgatod, győződjön meg róla, hogy a monitor a legmagasabb helyzetben és a legnagyobb dőlésszögben van. Ellenkező esetben a monitor összetörhet vagy megsérülhet. A monitor falra szereléséhez külön megvásárolható egy 75 × 75 mm furattávolságú fali tartó konzolt.
 • *A 178°-os látószöget, a felbontást, a frissítési frekvenciát és a fényerőt a China National Testing and Inspection Centre for Radio and TV Products tesztelte, tesztjelentés száma: ITEA7-20201126.
 • *A 100% sRGB a CIE 1931 színtérben számított sRGB színtér lefedettségére utal. A CIE 1931 színtérben számított sRGB színtérarány 132,55% sRGB. Tesztelve: China National Testing and Inspection Centre for Radio and TV Products, vizsgálati jelentés száma: ITEA7-20201126.
 • *A 16,7 millió szín a gyártó specifikációin alapul.
 • *Eltérő rendelkezés hiányában minden más adat belső laboratóriumokból származik. A tényleges adatok a környezeti tényezőktől függően változhatnak.

Műszaki adatok

Műszaki adatok

Model

XMMNT27HQ

Terméktípus

Monitor

Képernyő típusa

IPS

Képernyő átlója

27"

Képernyő felbontása

2560 × 1440 px

Képernyő frissítési sebessége

165 Hz

Funkciók

VESA DisplayHDR™ 400

Csatlakozók

2× HDMI 2.0

DisplayPort 1.4

USB 2.0

USB 3.0 × 2

Tápcsatlakozó

Audio out

Bemeneti feszültség

100V ~ 240V

Névleges teljesítmény

35W (tipikus), 75W (maximális)

Bemeneti áram

1.5A

Hőmérséklet-tartomány

0°C ~ 45°C

Páratartalom tartomány

20% ~ 80% RH

Falra szerelés

Vesa 75×75

Színes

Fekete

Súly

6,53 kg

Magasság

461,25 mm

Szélesség

609,44 mm

Vastagság

200 mm

További információk

16 millió szín az RGB palettáról

Falra szerelés lehetséges

Sima és szabad forgás

A képernyő reakcióideje 1ms (IMBC), 4ms (GTG)

Állítható képernyő dőlésszöge

Tipikus kontraszt 1000:1

95% DCI-P3 színskála

Függőleges beállítás

Portré mód

Tartalmazza

Felhasználói kézikönyv

Vélemények

Write Your Own Review
Vélményt írok:Mi 2K Gaming Monitor 27"