Pórszívó

Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro White

Olcsóbb mint 159 990,00 Ft Mi Coin

Alapos padlótisztítás a frissített LDS navigációval és kefekonfigurációval. Erőteljes 3000Pa szívóteljesítmény, automatikusan vezérelt víztartály és még sok más funkció.

Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
 • Magyarországi forgalmazás
 • Hivatalos garancia
 • 14 nap a visszaküldésre
 
159 990,00 Ft
Mi Robot Vaccum-Mop 2 Pro 10.000 rezgés percenként, nagy sebességű porszívózás és felmosás, rendkívüli tisztítóhatás A klasszikus dizájn teljes frissítést kapott
Emeld a porszívózás erejét a következő szintre
10,000 rezgés percenként*
A makacs foltok erőteljes eltávolítása
Teljes lefedettségű, nagyfrekvenciás akusztikus felmosóval felszerelt, az egész felmosó vibrál, hogy drámaian megnövelje a tisztítási teljesítményt, és könnyen eltávolítsa az olyan makacs foltokat, mint a kávé vagy a szójaszósz.
 • Nagyfrekvenciás akusztikus vibrációs felmosás 10.000 rezgés/perc a könnyű folteltávolításhoz Teljes felmosási lefedettség a sarkok kihagyása nélkül A padlón megtalálható makacs foltok eltávolítására tervezték
 • Standard vibrációs felmosás 5.000 rezgés/perc a folteltávolításhoz alacsony frekvenciájú működéssel Alacsony hatékonyság részleges rezgésekkel Nincs szabadalmaztatott kialakítás a makacs foltok eltávolítására
Erős mikroszálas tisztító hatás A felmosórongy mikroszálakat tartalmaz a víz egyenletes behatolása érdekében, amely hatékonyan távolítja el a foltokat és gyorsan szárítja meg a padlót. Ez segít megelőzni a vízfoltok hátrahagyását és a padló károsodását.
 • Egyenletes vízbehatolás
 • A padló gyors száradása
Új generációs LDS lézeres navigációs rendszer a gyors és pontos otthoni térképezéshez. Az LDS lézeres navigációs rendszer hatékonyan pásztázza az otthon teljes komplex környezetét, gyorsan feltérképezve és megrajzolva a robot porszívózási útvonalát. A rendszer gyengén megvilágított környezetben is pontosan tájékozódhat, még az éjszaka sötétjében is.
 • Többszintes térkép Könnyen váltogathatod az emeleteket a porszívózáshoz
 • Új térkép rajzolási mód Gyors és hatékony térképezés
 • Helymeghatározó memória A töltési után is képes megtalálni helyét, bárhol is legyen
 • Intelligens folytatólagos porszívózás Folytaja a takarítást a korábbi pozícióból
Fejlett porszívózási és felmosási stratégiák
Továbbfejlesztett porszívózási élmény
Fejlett porszívózási és felmosási útvonal, amelyet úgy terveztek, hogy minden sarkot és rejtett porfelhalmozódást elérjen A speciálisan kialakított porszívózási és felmosási útvonal a kézi felmosást szimulálja, balról jobbra történő ismételt törléssel. A víztartály beépített intelligens elektronikus vezérlése biztosítja, hogy a robot könnyedén eltávolítsa a foltokat a padlóról.
Gyorsan eltávolítja a morzsákat
A padlót olyan tisztán hagyja, mintha új lenne
A 3000 Pa* szívóteljesítmény lehetővé teszi, hogy a robot felszedje a nagyméretű port és törmeléket a résekből, és eltüntesse a port.
 • 3 porszívózási és felmosási üzemmód
 • 4 szívóerő beállítás
Személyre szabott tisztítási beállítások esetekre, mikor távol vagy otthonodtól
Személyre szabott beállítások minden szobához Most már kiválaszthatod, hogy milyen sorrendben szeretnéd kitakarítani a hálószobát, a nappalit és a konyhát, hogy ne hordd a port egyik helyiségből a másikba. Emellett személyre szabott takarítási ütemtervet is beállíthatsz a szívóerő és a vízszintek padlótípusnak megfelelő beállításával.
Egykezes vezérlés az összes tisztítási funkcióhoz Csatlakozz a Mi Home alkalmazáshoz a további vezérlési lehetőségekért. Ha nem vagy otthon, használd a távirányító funkciót a könnyű tisztításhoz.
 • Egyérintéses tisztítás Érints meg a porszívózni kívánt területet
 • Időzített tisztítás Porszívózás a kívánt időpontban
 • Terület tisztítása Válaszd ki a megtisztítani kívánt területet
 • Területek/virtuális falak kizárása Állítd be a megtisztítani nem kívánt területet
OTA frissítés támogatás, további funkciók még várhatók! A funkciók optimalizálása és az alkalmazásfrissítések tovább javítják a termék intelligenciáját, így a Xiaomi Robot Vaccum-Mop 2 Pro minden egyes használattal okosabbá válik.
Több tisztítás, kevesebb töltés A továbbfejlesztett 5200mAh kapacitású akkumulátorral a Xiaomi Robot Vaccum-Mop 2 Pro több mint 150 négyzetméteres területet képes könnyedén felsöpörni.*
 • Xiaomi Robot Vaccum-Mop 2
  Több emelet feltérképezése Új 5200mAh akkumulátorFrissítés Siła ssania 3000 Pa Frissítés Nagyfrekvenciás akusztikus rezgéssel történő porszívózás Új
 • Mi Robot Vaccum-Mop
  Nem elérhető 3200mAh akkumulátor 2100Pa szívóteljesítmény Standard porszívózás
 • Megjegyzések:
 • *10 000 rezgés percenként: a Yamakawa Laboratory adatai. A környezeti zajt, amikor a tartály nem rezeg, megvizsgálták, a készülék által kibocsátott zajszintet kis hullámokkal igazolták, és egy adott terület frekvenciatartomány-elemzésével két frekvencia-spektrumot adtak hozzá a hanghoz, a tartály rezgési frekvenciaadatait megerősítették és percenkénti rezgésszámra konvertálták. A háttérzajhoz képest a tartály rezgés közben akár 208 Hz-es zajt is produkál. Ezért a tartály ténylegesen 208Hz-es vagy 12 500 rezgés/perc sebességgel rezeg.
 • *3000Pa: A Yamakawa Laboratory adatai. Amikor a főegység teljesen feltöltődött (akkumulátorfeszültség ≥ 16,5 V), a ventilátor bemeneti nyílását tömítéssel lezárták, és a ventilátor bemeneti nyílásának statikus nyomásértékét erős üzemmódban tesztelték. A szívóerőmérő által mutatott szívóerő maximális értékét rögzítették. Két vizsgálatot végeztek, és az átlagértéket vették.
 • *Az ezen az oldalon szereplő adatokat a Yamakawa Laboratory szolgáltatta, hacsak másképp nem jelezzük.
 • *Az ezen az oldalon található, a vonatkozó funkciókat bemutató ábrák csak tájékoztató jellegűek. Kérjük, tekintsd meg a tényleges terméket.
 • *Az akkumulátor élettartamának ellenőrzéséhez: megtöltötték a víztartályt, elkezdték vele a munkát, és feljegyezték, mennyi ideig használható a készülék a következő töltésig. Tisztítási idő csendes üzemmódban: 278 perc, tisztítási terület: 196 m2; tisztítási idő normál üzemmódban: 213 perc, tisztítási terület: 159 m2; tisztítási idő közepes teljesítményű üzemmódban: 165 perc, tisztítási terület: 129 m2; tisztítási idő erős üzemmódban: 126 perc, tisztítási terület: 93 m2; a Sugawa Robotics Laboratory vizsgálati adatai. A tényleges eredmények változhatnak.

Műszaki adatok

Műszaki adatok

Model

BHR5044EU/BHR5204EU

Terméktípus

Pórszívó

Funkciók

Távvezérlés az alkalmazáson keresztül

Porszívó funkciók

Zsák nélküli szerkezet

Lépcső érzékelő

Ütközésérzékelő

LDS érzékelő - a helyiség lézeres szkennelése

Fali érzékelő

Szemetes szenzor

Esésérzékelő

Padlótisztítás

Öntöltő

Porszívózás

Söprés

Automatikus dokkolás

Akár 20 mm magas akadályok leküzdése

Elektronikusan vezérelt víztartály

A haladás automatikus újraindítása az utolsó pozíciótól

Kommunikáció

Wi-Fi

Szívóerő

3000Pa

Porgyűjtő tartály kapacitása

450 ml

Tápegység

Dokkoló állomás

Az akkumulátor kapacitása

5200 mAh

Névleges teljesítmény

35,6 W

Kimenő teljesítmény

14.4V

Névleges feszültség

100~240Vac 50/60Hz

Súly

3,6 kg

Magasság

96,5 mm

Szélesség

353 mm

Vastagság

353 mm

Méretek

150 × 80,5 × 101 mm (Dokkolóállomás)

További információk

Google Asszisztens

Alexa

A tisztítás előrehaladásának nyomon követése

Tartalmazza

Dedikált töltőállomás

Porszívó

Kefetisztító adapter

Oldalkefe

Fő kefe

Víztartály

Főkefe burkolat

Mop rongy

Tápkábel

Felhasználói kézikönyv

Vélemények

Write Your Own Review
Vélményt írok:Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro White