Okos lámpa körte

Mi LED Smart Bulb (Warm White)

4 490,00 Ft
Mi Coin
4 Mi Coin Megnézem

Az izzó meleg fehér árnyalata tökéletesen illeszkedik a világítást igénylő helyiségekbe. Javítsd a munka közbeni koncentrációt a fényerő kiválasztásával az alkalmazáson keresztül. A Mi LED Smart Bulb támogatja a Google Assistant-t és Amazon Alexa-t.

  • Magyarországi forgalmazás
  • Hivatalos garancia
  • 14 nap a visszaküldésre
 
4 490,00 Ft
Mi Smart LED Bulb Warm White Élvezd a nappali fényt és a többféle okosvezérlést
* A Google a Google LLC védjegye
* Amazon Alexa és minden kapcsolódó logó az Amazon.com, Inc. védjegye vagy annak leányvállalatai
* Az Amazon Alexa a helyi elérhetőség függvénye
  • 2700K meleg fehér fény
  • Állítható fényerő
  • Okosvezérlés
  • Testreszabható világítás
A Mi Smart LED izzó (Warm white) 2700K LED-eket használ, amelyek alacsony színhőmérsékletűek és melegsárga fényűek. Az eredmény lágy világítás, amely segít a pihenésben és melegebbé teszi otthonod. A fényerő eléri a 810 lm-t, és bármikor beállítható. Egyetlen gombnyomással válthatsz sötétből nappali fénybe.
Egyszerűen beállítható WiFi kapcsolat A Mi Smart LED izzó (Warm white) Wi-Fi-n keresztül csatlakoztatható az intelligens otthoni rendszerhez, anélkül, hogy bármilyen átjárót használnál. Az izzó telepítése után egyszerűen csatlakozz a Mi alkalmazáshoz, és máris élvezheted az intelligens világítást.
Okos vezérlés A Mi Home alkalmazás fokozatmentes fényerősség szabályozást biztosít, illetve az izzó be- és kikapcsolható a programozott ütemezés szerint is. Rendelkezik ezenkívül késleltetett kikapcsolási (elalváskapcsoló) és egyéb hasznos funkciókkal is.
Okos hangvezérlés Nem akarsz odamenni, hogy bekapcsold vagy kikapcsold? A Mi Smart LED Bulb (Warm White) vezérelhető hanggal Amazon Alexa-n vagy Google Assistant-en keresztül. Használd csupán a hangodat az izzó ki/bekapcsolásához, vagy állítsd be a fényerőt. Okossá válni könnyű! Hey google, turn on the light.
Hé Google, kapcsold le a lámpát.
Állítsd be a fényerőt, amikor csak akarod: a puha, hold-szerű ragyogástól a nappali fényességig, és vissza. Az izzó maximális fényereje 810 lumen, és bármikor állítható. Párosítsd ezt a 2700K meleg fehér színhőmérséklettel és a holdfény szatén ragyogása alacsony fényerő mellett, a napfény meleg ragyogása pedig nagy fényerő mellett a rendelkezésedre áll.
Testre szabhatod a világítás játékát még több világítási lehetőséggel Akár kényelmes olvasási időt töltesz gyermekeddel, túlórázol, vagy egyedül tanulsz, használd a világítási javaslatainkat a kedvencek mappa segítségével, amellyel testre szabhatod a világítást különböző helyzetekben.
Gondosan kiválasztott anyagok a jobb hőelvezetés érdekében A kis tömegű anyag egyenletes hőelvezetést és hibátlan megjelenést biztosít. A nagy fénytörési indexű PC fénykibocsátó felület rendkívül átlátszó, ami fényes, mégis kíméletes megvilágítást eredményez.
Alacsony energiafogyasztás a nagyobb energiatakarékosság érdekében, 25 000 órás élettartammal A Mi Smart LED Bulb (Warm White) maximális fénykibocsátása 810 lumen, miközben csupán 8 W-os csúcsfogyasztással rendelkezik. Használatával több energiát takarítasz meg és kevesebb áramot használsz fel. A várható élettartama az izzónak kb. 25000 óra, amely azt jelenti, hogy napi 6 óra folyamatos használattal az izzó kb. 11,4 évet fog kibírni.

Műszaki adatok

Műszaki adatok

Színes

Fehér

Model

Mi LED Smart Bulb (Warm White)

Terméktípus

Okos lámpa körte

Kompatibilitás

Android 4.4 vagy újabb verzió

iOS 9 és újabb operációs rendszer

Kapcsolat-Hálózat

Wi-Fi 2.4G

802.11 b/g/n

Fényerő

Állítható

Fényáram

810 lm

Színhőmérséklet

2700K

Menettípus

E27

Névleges teljesítmény

8 W

Bemeneti teljesítmény

100-240V

Vitalitás

~ 25 000 h

Hőmérséklet-tartomány

-10°C ~ 40°C

Páratartalom tartomány

0% ~ 85% RH

Magasság

110,2 mm

Szélesség

60 mm

További információk

40%-kal nagyobb sűrűség

Tartalmazza

Izzó

Vélemények

Write Your Own Review
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és felhasználási feltételei érvényesek.
Vélményt írok:Mi LED Smart Bulb (Warm White)