Indukciós főzőlap

Mi Induction Cooker

26 800,00 Ft Mi Coin

Főzz gyorsan és ízletesen a Xiaomival! A 100 főzési módnak köszönhetően kiválaszthatja a tökéletes programot az ételéhez, az alacsony hőmérsékletű főzés pedig nagyon sokáig megőrzi az étel hőmérsékletét!

Ingyenes szállítás
 • Magyarországi forgalmazás
 • Hivatalos garancia
 • 14 nap a visszaküldésre
 
26 800,00 Ft

Mi Induction Cooker

Kettős frekvenciájú teljesítmény, pontos hőmérséklet-szabályozás

99 hőfokbeállítás. Alacsony hőmérsékletű főzés. Több mint 100 főzési mód.

Könnyed otthoni főzés

A hatékony és megbízható Mi indukciós főzővel megtapasztalhatja a gondtalan otthoni főzés örömét, lehetőséget biztosítva Önnek a munka és a magánélet tökéletes egyensúlyának megteremtésére. A tűzhely azonnali bekapcsolásához mindössze annyit kell tennie, hogy egy enyhe, gyengéd csavarással. A Mi indukciós főző lehetővé teszi a kiváló minőségű főzést, lehetővé téve a zökkenőmentes keverést. a hozzávalókat, és összekeverjük őket. Érezd álmaid ételének illatát, amely csábítja érzékszerveidet. Egyedül főzöl? Nos, ez nem számít, mert főzés közben is élvezheti a szép pillanatokat.

A hatékony és megbízható Mi indukciós főzővel megtapasztalhatja a gondtalan otthoni főzés örömét, lehetőséget biztosítva Önnek a munka és a magánélet tökéletes egyensúlyának megteremtésére. A tűzhely azonnali bekapcsolásához mindössze annyit kell tennie, hogy egy enyhe, gyengéd csavarással. A Mi indukciós főző lehetővé teszi a kiváló minőségű főzést, lehetővé téve a zökkenőmentes keverést. a hozzávalókat, és összekeverjük őket. Érezd álmaid ételének illatát, amely csábítja érzékszerveidet. Egyedül főzöl? Nos, ez nem számít, mert főzés közben is élvezheti a szép pillanatokat.

Megszakítás nélküli kettős frekvenciájú tűz, egyenletes, mint egy kemence tüze

Az egyenletes hőmérséklet fenntartása érdekében a Mi indukciós tűzhely kettős tüzelésű technológiát használ, pontos hőmérséklet-szabályozással - a valós időben - a nagyszerű kulináris élményért.

Teljesítménygörbe

* Minden adatot a laboratórium szolgáltat. A tényleges fogyasztás a környezettől és a használat gyakoriságától függően változhat. és egyéb tényezők.

Alacsony hőmérsékletű főzés, hőmérsékletzár, eredeti zár

A nemzetközi szakácsok által kedvelt alacsony hőmérsékletű főzés hatékony, modern sláger a kulináris világban. A módszer hatékonyan kihasználja az egyenletes melegítést, a főtt étel frissességét és zsengeségét, a csontról leváló hús lesz a a megtestesítő! A pontos hőmérséklet-érzékelőkkel és a kettős frekvenciájú fűtési technológiával a Mi indukciós tűzhely képes fenntartani a a serpenyőben sokáig ugyanazon a hőmérsékleten. Az intelligens beépített receptek segítségével létrehozhatja a következőket olyan ételek, amelyek hosszú főzési időt igényelnek alacsony hőmérsékleten.

“Onsen tamago”

Vízhőmérséklet: 65°C
Slow cooker: 50 perc

Az Onsen Tamago szó szerint japánul forró forrásból származó tojást jelent. Olyan tojásokra utal, amelyek eredetileg meleg, mintha forrásvízben készítették volna, hogy selymesen sima tojásfehérjét hozzon létre, és a sárgája állagú legyen. puha, mint a puding.

"Lassan főzött lazac"

Vízhőmérséklet: 50°C
Slow cooker: 30 perc

Az alacsony hőfokon és lassú főzéssel a legkifinomultabb, selymesen sima, szájban olvadó textúrát kapjuk. I meglepetés... a tökéletesen főtt, teljesen kész lazac szinte pontosan ugyanúgy néz ki, mint főzés előtt.

"Lassan sült steak"

Vízhőmérséklet: 60°C
Slow cooker: 60 perc

Belül zsenge és szaftos. Alacsony hőmérsékleten és alacsony hőfokon sütve a steak vajasan zsenge lesz.

99 fűtési beállítás.
A legjobb módja a tökéletes főzésnek.

Az egyenletes hőeloszlás hiányában az élelmiszer-összetevők általában nem főnek megfelelően, ami az élelmiszer minőségét rontja. sok kívánnivalót hagy maga után. A Mi indukciós főzőlap a 2100 wattos összteljesítményt 99 fokozatra osztja, hogy segítsen a következőkben a felhasználók hatékonyan szabályozzák a fűtés intenzitását.

Najedź na zdjęcie lub kliknij

Külső hőmérséklet-érzékelő,
intelligens vezérlés

A Mi indukciós tűzhely egy külső fém hőmérséklet-érzékelővel van felszerelve, amely közvetlenül a tűzhely alját éri el. edényt, és pontosan mérje a hőmérsékletet. Az intelligens hőszabályozási technológiával a felhasználók automatikusan beállíthatják a fűtés intenzitását, szabályozza a víz és az olaj hőmérsékletét, és akadályozza meg, hogy a leves kiforrjon az edényből!

 • Hagyományos hőmérséklet-érzékelő

  Az ellenállási elem a mikrokristályos panel alját érinti. Hőmérsékletszabályozásra azonban nem használható.

 • Külső hőmérséklet-érzékelő

  A fémszonda közvetlenül az edény alatt helyezkedik el a hőmérséklet pontos szabályozása érdekében.

Egy igazán multifunkcionális tűzhely

Sült, párolt, klasszikus és párolt tenger gyümölcsei. A gázzal való főzés frissített hagyományos módszere, akkor finoman és pontosan forgatja és szabályozza a tüzet kizárólag elektromos áram segítségével. A főzési módot közvetlenül is kiválaszthatja a a tárcsa segítségével. Az OLED kijelző könnyen kezelhető és nagyon intuitív. Hozzáadhatja kedvenc főzési módját is a következők alapján beépített receptek.

 • Nyomja meg a gombot két másodpercig
  Be / Ki
 • Egyetlen gomb kattintása
  Szünet
 • A gomb elforgatása
  Hőmérsékletváltás / üzemmód kiválasztása

Főzési mód 100+

A Mi Home alkalmazással profi szakácsok csapata támogatja Önt a főzési tippekkel, receptekkel és egyebekkel. több. A tűzhely öt üzemmóddal rendelkezik: forró edény, sütés, gőz, zabpehely és gyors sütés. Amikor a készülék bekapcsolva, a felhasználók az alkalmazással megjeleníthetik a tényleges főzési intenzitást, valamint a hátralévő időt. az étel befejezéséhez. Továbbá, hivatásos táplálkozási szakértőink szolgáltatásainak köszönhetően a "100+ főzési mód" kifejezetten a következőkre van szabva a főzés szerelmeseinek igényei.

Dupla csúszásgátló védelem, stabil és tartós.

A főzőlap csúszásmentes, magas hőmérsékletnek ellenálló szilikongyűrűből áll. A tűzhely biztonságosan összeszerelés, könnyen szétszerelhető és tisztítható. A sima és biztonságos folyamat érdekében egy speciális csúszásmentes szőnyeget adunk hozzá.

 • Levehető csúszásmentes szilikongyűrű
 • Csúszásgátló szőnyegek

A víz elszigetelése az elektromosságtól. Teljes biztonság.

Mi indukciós főző elválasztja a mikrokristályos panelt az elektromágneses tekercstől, és a bejövő víz lecsapolható a az áramütés veszélyének elkerülése érdekében.

Javított belső hőelvezetés.

A kialakítás meleg- és hideglevegő-csatornákkal van szigetelve, hogy megakadályozza a meleg levegő újbóli bejutását. A csendes, 35 lapátos ventilátor jelentősen javítja a teljesítményt és a hőelvezetést.

 • Védelem a túlmelegedés ellen
 • Automatikus kikapcsolás, ha nem használnak edényt

Műszaki adatok

Műszaki adatok

Model

DCL01CM

Terméktípus

Indukciós főzőlap

Funkciók

100+ főzési mód

99 fűtési beállítás

Alacsony hőmérsékletű főzés

Indukciós fűtés

Pontos hőmérséklet-szabályozás

Távvezérlés az alkalmazáson keresztül

Külső hőmérséklet-érzékelő

Névleges teljesítmény

2100 W

Névleges feszültség

220-240V ~ 50-60Hz

Színes

Fehér

Méretek

280 × 265 × 70 mm

A csomag mérete

370 × 325 × 130 mm

Súly

~2,683 kg (bruttó)

Tartalmazza

Tanúsítvány

Indukciós főzőlap

Felhasználói kézikönyv

Vélemények

Write Your Own Review
Vélményt írok:Mi Induction Cooker