2021. november 24. 134 megtekintés(ek)
Xiaomi okostelefonok 5G technológiával

Az 5G technológia témája még mindig nagyon aktuális. Az 5G technológia kétségtelenül jövőbiztos, ami miatt az emberek szívesen választanak ilyen modullal ellátott készülékeket. A Xiaomi sosem marad le, és kínálatában egy egész sor olyan okostelefon szerepel, amelyek támogatják ezt a hálózatot. Most átnézzük a rendelkezésre álló lehetőségeket, és bemutatjuk azokat a funkciókat, amelyek jellemzik őket.

11

A visszaszámlálást 11-gyel kezdjük, ez a szám jelzi a telefonok sorozatát, amelyek jelentős része támogatja az 5G hálózatot. A lista első helyén tehát a legújabb versenyző áll. A Xiaomi 11 Lite 5G NE máris elsöpörte a piacot, az előértékesítés még októberben zajlott, és az érdeklődés olyan méreteket öltött, hogy a kínálatban csak a Truffle Black színű modellek maradtak, míg a többi színváltozat pillanatok alatt elfogyott. Az azonnali eladást minden bizonnyal segítette, hogy a Redmi Buds 3 Pro fülhallgatót adták hozzá. Új kiadás ide vagy oda, a Mi 11i 5G is szárnyal! Egy igazi virtuóz, hatalmas 108MP-es kamera felbontással, Qualcomm® Snapdragon™ 888 processzorral és 5G-vel a fedélzeten szintén csábító sokak számára. Még a választást is nehéz leszűkíteni a Xiaomi okostelefonok azon szekciójára, amelynek nevében 11 szerepel, nehéz dönteni ilyen minőségű eszközök között! Nem csoda, hogy mindegyik rendkívül keresett.

10

A Xiaomi Redmi Note 10 5G, amelynem szabad megfeledkeznünk, segít átlépni minden nehézséget és határt. Úgy tervezték, hogy meghódítsa a világ legtávolabbi szegleteit is, ezért a készülék fő ismertetőjegye a megbízhatóság. Bárhol is vagy, azonnal 5G minőségben kapcsolódhatsz szeretteidhez, akár több százezer kilométerre is lehetnek tőled. A Redmi Note 10 5G NFC modell, ahogy a neve is mutatja, szintén a kiválasztott csoportba tartozik, és ez is tartalmaz egy NFC modult! Határok nélkül, gyors kommunikáció, hihetetlenül gyors adatátvitel, érintés nélküli fizetés, kell ennél több? Aztán ott van a Mi 10 Lite 5G, amit szintén nem lehet kihagyni. Ez egy olyan okostelefon, amellyel a legjobb videókat rögzítheted és továbbküldheted őket anélkül, hogy késedelmekkel szembesülnél. A Mi 10 Lite 5G úgy foglalható össze, hogy ideális készülék influencerek, TikTokerek, streamelők, újságírók és aktivisták számára... és talán még neked is?

9

Az 5G hálózatot támogató okostelefonnak nem kell drágának lennie. A Xiaomi Redmi Note 9T 5G egy gyors okostelefon, amelyet hihetetlenül alacsony áron lehet kapni. A legjobb hálózati megoldásért ez egy elég jó üzlet,nem gondolod? Nem csoda, hogy ez a modell eladási rekordokat döntött, és világszerte a vásárlások meghaladták a 20 milliót!

És egy igazi fenevad a végére!

Tetszik a POCO-sorozat? Akkor nagy örömödre szolgál bizonyára a POCO F3 5G modell ezen a listán. Ez az okostelefon egyesíti a POCO lényegét, azaz az erőt és az egyedülálló teljesítményt a sokak által vágyott 5G technológiával. A legjobb kép, hang, villámgyors processzor és csatlakoztathatóság, el tudsz képzelni ennél jobb kombinációt? Ha igen, várjuk az ötleteid: jelezd nekünk, és mi életre keltjük!

Ráadásul mi vagyunk az elsők!

A Strategy Analytics által gyűjtött adatok szerint a Xiaomi 5G-s okostelefonjai voltak a legtöbbet vásárolt telefonok 2021 harmadik negyedévében. Az ilyen okostelefonok vásárlásai Közép- és Kelet-Európában a teljes piac 41,8 százalékát tették ki. A egy ekkora fogyasztói csoport nem tévedhetett. Innen szeretnénk megköszönni a bizalmat és a támogatást minden Xiaomi-vásárlónak. Reméljük, hogy Te is egy ilyen készülék vásárlása mellett döntesz!

Több megtekintése
  • Redmi 12C - a Mi-Home.hu újdonsága
    Redmi 12C - a Mi-Home.hu újdonsága
    A Xiaomi új okostelefonja már megvásárolható a Mi-Home.hu-n! Olvasd el a Redmi 12C-ről szóló cikket, és megtudhatod, miért pont erre van szükséged.
    2023. március 20.
    43 megtekintés(ek)
  • Új okosóra a Xiaomitól
    Új okosóra a Xiaomitól
    Olvasd el a Xiaomi új okosórájáról szóló cikket, és ismerd meg annak legfontosabb jellemzőit. A Xiaomi Watch S1 Pro hamarosan megvásárolható a Mi-Home.hu webáruházban!
    2023. március 14.
    388 megtekintés(ek)
  • Új Xiaomi 13 telefon a Mi-Home.hu-n!
    Új Xiaomi 13 telefon a Mi-Home.hu-n!
    A Xiaomi 13 telefon MIUI 14-gyel hamarosan rendelhető a Mi-Home.hu-n. Nézd meg a Leicával közösen fejlesztett premier zászlóshajó jellemzőit és képességeit.
    2023. március 7.
    164 megtekintés(ek)
  • Xiaomi 13 Sorozat és más újdonságok a Mi-Home.hu-n!
    Xiaomi 13 Sorozat és más újdonságok a Mi-Home.hu-n!
    Nézd meg a Xiaomi 13 Sorozat okostelefonját a Mi-Home.hu oldalon. Készülj fel a rendelésre, melyet ha eég gyors vagy, egy Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact kíséretében küldünk ki neked!
    2023. február 28.
    133 megtekintés(ek)