Betöltés... 149 view(s)
Xiaomi Electric Precision Screwdriver

Sok emberben rejlik tehetség a barkácsoláshoz, de néha szükség van egy kis lökésre vagy különleges eszközökre, hogy előhozza azt. A Xiaomi Electric Precision Screwdriver tökéletes eszköz mind a kezdők, mind azok számára, akik már sokat barkácsoltak életük során. Ugyan már jól ismerjük a Xiaomi vezeték nélküli csavarhúzóját, most egy másik készülék hasznosságát vizsgáljuk. Nézzük hát meg, mire lesz használható a Xiaomi elektromos precíziós csavarhúzója!

Szereti az elektronikát

Ahogy a neve is sugallja, mai hősünk célja a precíz munka a széles körben értett elektronikus berendezéseken. Kompakt mérete lehetővé teszi a kisebb páciensek, például órák, fényképezőgépek vagy okostelefonok hatékony kezelését. Mostantól kezdve bármilyen elektronikai javítás figyelő szemed alatt történhet. A hordozható kialakítás és a hosszú működési idő egyetlen töltéssel (akár több, mint 400 csavar!) a Xiaomi Electric Precision Screwdriver-t ideális társsá teszi útközben is. Ha az egyik expedíció során szeretett drónod nem egészen tökéletes leszállást hajt végre, a Xiaomi akkumulátoros csavarhúzó a segítségedre siet. Balesetek előfordulnak, ezért mindig jó ötlet, ha kéznél van egy univerzális bitkészlet, amely a Xiaomi Electric Precision Screwdriverrel elérhető!

Bitek, bitek, bitek...

Közvetlenül a Mi-Home.hu csomag kicsomagolása után a szemed egy kis tokot fog látni, amely egy elektromos csavarhúzót és az említett mágneses bitfejeket rejti. A csomag gyanúsan takaros mérete azt sugallhatja, hogy a fémdarabok hiányozni fognak, de semmi ilyesmiről szó sincs! A készletben 24 darab található belőlük, melyeket különböző méretek és formák jellemeznek. A 18 rövidebb bit tökéletes a legpontosabb munkákhoz, például hordozható konzolok vagy játékok kicsavarásához. A másik 6 hosszabb szerkezetű bit pedig a nehezen hozzáférhető helyeken, például tévéházakban vagy más nagyméretű berendezésekben való manőverezéskor fogja megmutatni hasznát. Minden fémrész rendkívül tartós S2 minőségű szerszámacélból készült, amely 60-as Rockwell-értékkel büszkélkedhet. A 60HRC garantálja az évekig tartó problémamentes működést, és biztos lehetsz benne, hogy a bit nem veszíti el tulajdonságait a csavarokkal való rendszeres találkozás után sem.

A kivitelezés pontossága

Ha már a tartósságnál tartunk... A Xiaomi elektromos precíziós csavarhúzó formája és speciális metszett 3D szerkezete jelentősen megnöveli az ujjak tapadását, biztosítva a tökéletes fogást. Ha valami csoda folytán az elektromos csavarhúzó kicsúszik a kezedből, nyugodj meg! Az eloxált alumínium ház sok mindent kibír, és a csavarhúzó számos akkumulátoros biztonsági funkciója teljes védelmet nyújt a túlfeszültségtől, túlmelegedéstől és sok más kellemetlen esettől. A készüléket az univerzális USB Type-C töltőcsatlakozónak köszönhetően töltheted, amely mellett egy hasznos LED tájékoztat az aktuális töltöttségi szintről. Már van elképzelésed, hogy mire fogod használni a Xiaomi Electric Precision Screwdriver-t? Válaszd a Xiaomi elektromos csavarhúzót és kezdődhet a csavarozás!

Több megtekintése
 • Jön a Xiaomi Electric Scooter 3 Lite!
  Jön a Xiaomi Electric Scooter 3 Lite!
  Az elektromos rollerek aranykorát éljük, így nem csoda, hogy az újabbnál újabb modellek kerülneka piacra. Most már érkezik is a Xiaomi Electric Scooter 3 Lite!
  2022-06-30 08:44:00
  48 view(s)
 • Melyik Xiaomi jelerősítőt válasszuk?
  Melyik Xiaomi jelerősítőt válasszuk?
  Erős Wi-Fi jel töltse ki otthonod minden szegletét! Kattints és fedezd fel a Xiaomi legjobb jelerősítőit.
  2022-06-27 15:36:00
  43 view(s)
 • Xiaomi Electric Precision Screwdriver
  Xiaomi Electric Precision Screwdriver
  Kényelmes barkácsolás saját otthonodban? Csak a Xiaomival! Kattints és fedezd fel a vadonatúj Xiaomi Electric Precision Screwdriver-t.
  2022-06-22 15:35:00
  149 view(s)
 • Redmi 10C - Teljesítmény és stílus
  Redmi 10C - Teljesítmény és stílus
  Egy gyors Snapdragon® 680 processzor, egy gyönyörű váz és egy nagy 5000 mAh-es akkumulátor? Csak a Redmi 10C-ben! Kattints és tudj meg többet.
  2022-06-17 09:29:00
  26 view(s)