Betöltés... 24 view(s)
Hogyan kell? - Xiaomi porszívó csatlakoztatása a Wi-Fi-hez

Bármelyik Xiaomi termék megvásárlása után csupán néhány perc, sőt néha másodpercek szükségesek ahhoz, hogy élvezd a működését. Tudtad, hogy a benne rejlő lehetőségeket könnyedén még jobban kihasználhatod? Bármelyik eszközöd a "smart" előtaggal könnyen csatlakoztathatod a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazáshoz, valamint az otthoni, irodai vagy bármilyen Wi-Fi hálózathoz. Ha még nem tudod, hogyan kell ezt megtenni, ez a bemutató csak neked szól!

Ebben a szövegben arra fogunk összpontosítani, hogyan lehet a Xiaomi egyik önálló porszívóját Wi-Fi hálózatra csatlakoztatni. A módszer azonban nagyon hasonló vagy ugyanaz lesz más Xiaomi készülékek esetében is. Térjünk rá a konkrétumokra!

 1. Az első dolog, amit tudnod kell, mielőtt bármilyen Xiaomi készüléket csatlakoztatnál egy Wi-Fi hálózathoz, hogy van-e hálózati hozzáférés az otthonodban.
 2. Ha ezt az első, nagyon egyszerű lépést megtetted, továbbléphetsz. A Google Play vagy az App Store áruházban keresd meg és telepítsd a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazást. Nyisd meg, és hozd létre a Mi fiókodat, ha pedig már van, jelentkezz be..
 3. Az alkalmazás jobb felső sarkában találsz egy plusz alakú gombot. Koppints rá és keresd meg a kategóriát, amelybe az alkalmazáshoz vagy Wi-Fi-hez csatlakoztatni kívánt elem tartozik. A Xiaomi porszívókat a háztartási készülékek alatt találod meg. Válaszd ki a porszívó modelljét.
 4. Itt az ideje beállítani a kapcsolatot. Az alkalmazás megmondja, hogyan kell ezt megtenni. Ha a művelet megerősítést nyert, kattints a zöld "Tovább" gombra.
 5. Írd be a Wi-Fi hálózat nevét, amelyhez a készüléket csatlakoztatod, és add meg a jelszót az okostelefon képernyőjének megfelelő mezőjébe. A folytatáshoz kattints a "Tovább" gombra.
 6. Most már csak a Wi-Fi hálózatot kell beállítanod. Ezt ezzel a gombbal teheted meg: "Wi-Fi konfigurálása most". A készüléked már csatlakoztatva is van! Az alkalmazásban most már megnevezheted a porszívót és a szobát, amelyben van. A panelhez való hozzáférést megoszthatod lakótársaiddal is.

Hasznosnak találtad ezt az útmutatót? Nézd meg, milyen lehetőségek várnak rád a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazásban még ma! Csatlakoztasd okoseszközeidet a Wi-Fihez, és nézd meg, milyen egyszerű!

Több megtekintése
 • Hogyan kell? - A Xiaomi fülhallgató visszaállítása
  Hogyan kell? - A Xiaomi fülhallgató visszaállítása
  Ebben az útmutatóban elmagyarázzuk, hogyan lehet megfelelően visszaállítani bármelyik Xiaomi vezeték nélküli fülhallgatót. Tudd meg, hogyan kell csinálni, mindössze néhány egyszerű lépésben!
  2022-08-08 09:18:00
  11 view(s)
 • POCO Genshin Impact Edition fülhallgató
  POCO Genshin Impact Edition fülhallgató
  Szereted a videojátékokat és a jó hangzást? A POCO megfelel az elvárásaidnak a TWS POCO Buds Pro Genshin Impact Edition fülhallgatóval.
  2022-08-05 09:44:00
  119 view(s)
 • Hogyan kell? - Xiaomi porszívó csatlakoztatása a Wi-Fi-hez
  Hogyan kell? - Xiaomi porszívó csatlakoztatása a Wi-Fi-hez
  Kíváncsi vagy, hogyan csatlakoztathatod Xiaomi porszívód a Wi-Fihez? A mai útmutató biztosan segít ebben. Üdvözöllünk a Mi-Home.hu blogon!
  2022-08-03 10:22:00
  24 view(s)
 • 4K felbontású Xiaomi monitor!
  4K felbontású Xiaomi monitor!
  4K UltraHD, IPS képernyő és élénk színek - ki ne álmodna egy ilyen paraméterekkel rendelkező monitorról? Kattints és ismerd meg a Xiaomi 4K monitor 27" legfontosabb jellemzőit!
  2022-07-29 11:58:00
  118 view(s)