2022. december 29. 59 megtekintés(ek)
Gondoskodj házi kedvenceidről a Xiaomival!

Az ünnepek nem csak a barátokról és családról, hanem akár kis kedvenceidről is szólhatnak. A családi összejövetelek miatt előfordulhat, hogy városok közötti átutazásra kerül sor. Gondoskodj arról, hogy szőrös barátaid ne szenvedjenek hiányt semmiben, amíg te távol vagy!

Az állatok intelligens etetése éjjel-nappal

Rengeteg felelősség nehezedik rád, és nem szeretnéd elhanyagolni szeretett háziállatod a rohanás közepette? Van egy megoldásunk, amely legalább az aggodalmak egy részét leveszi a válladról. Képzeld el, hogy a napi többszöri étkezés helyett hetente egyszer gondoskodsz kedvenced ételeinek adagolásáról, anélkül, hogy megengednéd a túlfogyasztást vagy az elhízást. A Xiaomi Smart Pet Food Feeder pontosan így működik, az utasításaid szerint osztja ki az ételt! Az étel minden nap, egyforma időpontban várja majd kedvenced. Háziállatod meg fogja tartani a napi rutinját, te pedig kihúzhatod a menü megtervezését a feladatlistádról.

Nem csak kölyökkutyáknak

Függetlenül a háziállat korától, egy kis stabil rutin biztosan nem fog ártani neki. A kisállat már az élet első hónapjaitól kezdve meg fogja tanulni a saját és a te napi rended is. Ez megkönnyíti a séták megtervezését, és pozitívan befolyásolja a közérzetét. Csak kevés kell ahhoz, hogy megtapasztald a Xiaomi Smart Pet Food Feeder előnyeit.

Hidratálás mindenkinek

A rendszeres folyadékpótlás a nyári hónapokban ugyanolyan fontos, mint a téli szezonban. Jó ötlet, ha gondoskodsz arról, hogy háziállataid a nap bármely szakában könnyen hozzáférjenek tiszta ivóvízhez. Pontosan erre szolgál egy intelligens vízadagoló - a Xiaomi Smart Pet Fountain -. Az itató nem csak állandó H2O-forrást biztosít, de fel is hívja majd kedvenced figyelmét. Az aktív szökőkút érdekelni fogja kedvenced, és arra fogja ösztönözni, hogy egy korty friss vizet igyon ebből az ügyes eszközből. A vidám, halk csobogás ráadásul megnyugtatja az idegeket.

Lelki béke minden órában

Ami a rendszeres folyadékbevitel előnyeit illeti, mi sem különbözünk az állatoktól. Hozzánk hasonlóan nekik is állandóan friss ivóvízre van szükségük ahhoz, hogy szervezetük megfelelően működjön. A rendszeres folyadékpótlás csökkenti a súlyos vese- és húgyúti megbetegedések kockázatát, ami kevesebb költséges állatorvosi látogatást jelent. Túlságosan is igyekszel a lehető legjobb életkörülményeket biztosítani kedvencednek? Fontold meg a vizes tál gyakoribb elmosását, vagy fektess be a Xiaomi intelligens megoldásába. A Xiaomi Smart Pet Fountain már vár a Mi-Home.hu oldalon.

Több megtekintése
 • Redmi 12C - a Mi-Home.hu újdonsága
  Redmi 12C - a Mi-Home.hu újdonsága
  A Xiaomi új okostelefonja már megvásárolható a Mi-Home.hu-n! Olvasd el a Redmi 12C-ről szóló cikket, és megtudhatod, miért pont erre van szükséged.
  2023. március 20.
  43 megtekintés(ek)
 • Új okosóra a Xiaomitól
  Új okosóra a Xiaomitól
  Olvasd el a Xiaomi új okosórájáról szóló cikket, és ismerd meg annak legfontosabb jellemzőit. A Xiaomi Watch S1 Pro hamarosan megvásárolható a Mi-Home.hu webáruházban!
  2023. március 14.
  387 megtekintés(ek)
 • Új Xiaomi 13 telefon a Mi-Home.hu-n!
  Új Xiaomi 13 telefon a Mi-Home.hu-n!
  A Xiaomi 13 telefon MIUI 14-gyel hamarosan rendelhető a Mi-Home.hu-n. Nézd meg a Leicával közösen fejlesztett premier zászlóshajó jellemzőit és képességeit.
  2023. március 7.
  164 megtekintés(ek)
 • Xiaomi 13 Sorozat és más újdonságok a Mi-Home.hu-n!
  Xiaomi 13 Sorozat és más újdonságok a Mi-Home.hu-n!
  Nézd meg a Xiaomi 13 Sorozat okostelefonját a Mi-Home.hu oldalon. Készülj fel a rendelésre, melyet ha eég gyors vagy, egy Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact kíséretében küldünk ki neked!
  2023. február 28.
  133 megtekintés(ek)