Betöltés... 122 view(s)
Bluetoothos éjszakai fény a Xiaomitól

Olyan lámpát keresel, amely nem csak alvás előtti olvasáshoz, hanem esti pihenéshez is alkalmas? A filmezés alatt kikapcsolva marad, de amint felállsz a helyedről, hogy hozz egy kis harapnivalót vagy kitöltsd a kedvenc italodat, a Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) egy pihentetően meleg fényárnyalattal tölti meg a szobát, amely még hangulatosabbá teszi a moziélményt, és felpörgeti a film izgalmát. Maradj velünk, és tudj meg róla többet!

Intelligens fény

Mi másnak nevezhetnénk egy olyan eszközt, amely magától világít egy szobát, amint meglát téged? Nyugodt lehetsz, a háztartásban élők és szeretett háziállataid számára is működik. Gondolod, hogy a macskák tökéletesen látnak a sötétben? Az egyik népszerű streaming szolgáltatón található néhány videó ennek ellentmond. Inkább előzd meg a bajt, és szerezd be a Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) készüléket, háziállatod meg fogja köszönni! A fény érzékelési tartománya akár 6 méter, és 120°-os látómezővel rendelkezik, így biztos lehetsz benne, hogy semmi sem kerüli el a figyelmét.

Ideális a pihenéshez

A 2800K színű, lágy és természetes fény a teljes kikapcsolódás és pihenés állapotába helyez egy nehéz munkanap után. Az ilyen meleg világítás egyszerűen tökéletes a test regenerálódásához, és hangulatos aurája a szemed is pihenteti. Ennek oka, hogy a Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) okoslámpa nem bocsát ki a szemedre káros kék fényt, és villódzásmentes technológiával van felszerelve. A PC anyagból készült árnyékoló biztosítja, hogy a fény textúrája lágy és természetes maradjon, így közvetlen szemkontaktus esetén sem lesz bántó. Egészséges világítás otthonodban? Csak a Xiaomival!

Érzékelőként szolgál

Miután csatlakozik a Bluetooth-hoz, a Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) információforrásként szolgálhat más otthoni Xiaomi okoseszközök számára. Például nagyon jól megérti a többi Xiaomi éjszakai lámpát. A hálószobádban vagy, és a mennyezetre nézel -látod a Mi Smart LED mennyezeti lámpát? Ha igen, akkor használhatsz egy olyan üzemmódot, amelynek segítségével a mennyezeti lámpa gyengéden, a legkisebb fényerővel világítja meg a szobát, ha az érzékelő azt érzékeli, hogy éjfél és reggel 7:00 között kelsz fel az ágyból. Miért ébrednél pánikszerűen, idegesen ellenőrizve az időt az okostelefonodon, amikor a Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) nyugodtan indítaná a napod?

Gondtalan telepítés

A Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) stabil rögzítéséhez nincs szükség semmilyen szerszámra. A készülék alja ragasztóréteggel van ellátva, amely gyors és kényelmes rögzítést kínál, ahová csak akarod. A kialakítás teljes 360°-os elforgatást tesz lehetővé, így a felszerelés után korrigálhatod a pozícióját, vagy a fény helyzetét a változó körülményeknek megfelelően változtathatod. Felejtsd el a kábeleket, csavarokat és a felesleges idegeskedést - a Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) segítségével csak egy ötletre van szükséged, hogy hova ragaszd, és már kész is vagy! Az elemeket csak évente egyszer kell kicserélned, ha a fényt alacsonyabb fényerősségen használod, vagy félévente egyszer, ha inkább alaposan megvilágítod a szobádat. Csak minőségi AA elemeket válassz a maximális üzemidő biztosítása érdekében!

Az egészséges és szemkímélő fény a te kezedben van. Kattints ide, és szereld fel okos otthonodat a Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) készülékkel most!

Több megtekintése
 • Xiaomi vezeték nélküli power bank
  Xiaomi vezeték nélküli power bank
  A Xiaomi 10W Wireless Power Bank 10000 segítségével a teljes feltöltéshez mindössze 4 óra szükséges. Lehetetlen? Dehogy. Fedezd fel a Xiaomi power bank képességeit!
  2022-05-26 12:00:00
  18 view(s)
 • Minden, amit tudnod kell a POCO F4 GT-ről!
  Minden, amit tudnod kell a POCO F4 GT-ről!
  Az idei év egyik legjobban várt terméke már itt van! Készülj fel egy igazi óriásra, és üdvözöld a POCO F4 GT-t.
  2022-05-24 11:36:00
  33 view(s)
 • Itt a Mi TV 5X Sorozat!
  Itt a Mi TV 5X Sorozat!
  Kattints és tudd meg, milyen paramétereket és funkciókat kínál a Xiaomi okostévé sorozata - Mi TV 5X.
  2022-05-18 12:55:00
  122 view(s)
 • A Xiaomi Buds 3T Pro értékelése
  A Xiaomi Buds 3T Pro értékelése
  Fontos neked a hangminőség? Nézd meg legújabb vezeték nélküli fülhallgatónkat, a Xiaomi Buds 3T Pro-t!
  2022-05-13 14:14:00
  42 view(s)