Betöltés... 118 view(s)
4K felbontású Xiaomi monitor!

A monitorok elfoglalták a világot... Ez nem túlzó kijelentés, hiszen a lakosság jelentős része el sem tudja képzelni a munkát és a pihenést e pixelekkel teli készülékek nélkül. Ha már itt tartunk, a legújabb Xiaomi 4K Monitor 27"-os monitora is elrabolhatja a rajongók szívét. Szeretnél többet megtudni róla? Olvass tovább!

A felbontás, ami számít

A reprodukált kép minőségéhez számos tényező járul hozzá, és a megjelenített képpontok száma minden bizonnyal az egyik legfontosabb. A Xiaomi 4K monitor 27" natív 3840 × 2160 px felbontása révén kedvenc játékaid és filmes produkcióid olyan mélységet és részletességet kapnak, amelyet egy hagyományos FullHD monitoron nem lehet megtapasztalni. A magas, 400 cd/m²-es maximális minőség (TYP) és a 99%-os DCI-P3 / Adobe RGB lefedettséggel rendelkező élénk színpaletta tovább fokozza a vizuális élményt, elmosva a határt a valóság és a virtuális között. Csatlakoztasd számítógéped, konzolod vagy laptopod a Xiaomi monitorhoz, és élvezd az ultra-magas 4K minőséget! A csatlakoztatott laptop nem csak a rajta tárolt tartalmakat jeleníti meg, hanem a többfunkciós USB Type-C csatlakozón keresztül automatikusan tölti az akkumulátorát is.

Nagy, de keskeny

A 27 hüvelyk egy olyan méret, amely lenyűgöző lehet... Ahogy az is, hogy a Xiaomi 4K Monitor 27" egyszerűen elhelyezhető az asztalodon! A megfelelően kiegyensúlyozott állványnak köszönhetően a monitor kis mérete ellenére tökéletesen stabil. A széles körű dőlésbeállítások és a Pivot funkció lehetővé teszi, hogy manőverezz és az igényeidhez igazítsd a monitor elhelyezését. Ha munkád nagy részét a programozás vagy a hosszú szöveges lapok ellenőrzése teszi ki, a vízszintes móddal még nagyobb munkaterületet biztosíthatsz magadnak. Ha ez még mindig nem elég, a Xiaomi 4K Monitor 27" monitorát egyszerűen a falra szerelheted, és élvezheted a tökéletes pozicionálást, miközben helyet szabadíthatsz fel az íróasztalon. A maximális ergonómia az ilyen kategóriájú berendezéseknél elengedhetetlen az egészséged szempontjából. A monitor képernyője előtt távolról végzett hosszú munkaórák nulla stresszt és tiszta élvezetet jelentenek majd számodra. A szemed és a gerinced meg fogja köszönni!

Modern kivitel

A szuperkeskeny keret, a kiváló minőségű anyagok és a kényelmes kábelrendező rendszer csak néhány példa az új Xiaomi 4K monitor 27" találó dizájndöntéseire. A hátul diszkréten elhelyezett szellőzőnyílások vagy a csatlakozókat takaró mágneses patent a szabvány, amit a Xiaomi monitoroknál már sikerült megszokni. A tok emellett nagyon könnyű, így a monitort nagyon könnyen mozgathatod a munkaállomások között, vagy magával viheted egy hosszabb útra.

Mikor lesz elérhető a Mi-Home.hu oldalon?

A Xiaomi 4K Monitor 27" még nem debütált nálunk, de ne aggódj! Iratkozz fel hírlevelünkre és értesítünk, amint megérkezik. Ha most keresel monitort, nézd meg elérhető kínálatunkat!

Több megtekintése
 • Hogyan kell? - A Xiaomi fülhallgató visszaállítása
  Hogyan kell? - A Xiaomi fülhallgató visszaállítása
  Ebben az útmutatóban elmagyarázzuk, hogyan lehet megfelelően visszaállítani bármelyik Xiaomi vezeték nélküli fülhallgatót. Tudd meg, hogyan kell csinálni, mindössze néhány egyszerű lépésben!
  2022-08-08 09:18:00
  11 view(s)
 • POCO Genshin Impact Edition fülhallgató
  POCO Genshin Impact Edition fülhallgató
  Szereted a videojátékokat és a jó hangzást? A POCO megfelel az elvárásaidnak a TWS POCO Buds Pro Genshin Impact Edition fülhallgatóval.
  2022-08-05 09:44:00
  119 view(s)
 • Hogyan kell? - Xiaomi porszívó csatlakoztatása a Wi-Fi-hez
  Hogyan kell? - Xiaomi porszívó csatlakoztatása a Wi-Fi-hez
  Kíváncsi vagy, hogyan csatlakoztathatod Xiaomi porszívód a Wi-Fihez? A mai útmutató biztosan segít ebben. Üdvözöllünk a Mi-Home.hu blogon!
  2022-08-03 10:22:00
  24 view(s)
 • 4K felbontású Xiaomi monitor!
  4K felbontású Xiaomi monitor!
  4K UltraHD, IPS képernyő és élénk színek - ki ne álmodna egy ilyen paraméterekkel rendelkező monitorról? Kattints és ismerd meg a Xiaomi 4K monitor 27" legfontosabb jellemzőit!
  2022-07-29 11:58:00
  118 view(s)